Kuva produktiosta I feel like giving u things

I feel like giving u things

Esityksessä I feel like giving u things tanssija Maya Oliva ja äänisuunnittelija Atte Kantonen luovat fragmentoituneiden eleiden ja aksenttien kartan, jossa erilaiset muistot ja assosiaatiot muuttavat tuntemattomat ympäristöt kodinomaisiksi kuulumisen paikoiksi.

Muisto Millystä, Mayan lapsuuden koirasta, toimii tutkimuksen kanavana. Aivan kuten tuttu tuoksu voi kuljettaa meidät, Millyn abstrakti läsnäolo herättelee kysymyksiä kuten Missä on koti? ja Kuinka vieras paikka voi tulla kodiksi? Menneisyyden kaiut herättävät muistoja, yhdistäen nykyhetkeen sen mikä oli aiemmin tuttua: aistivirikkeet risteävät, luoden tunnistuksen ja tuttuuden vyyhtejä. Äänen ja eleiden törmäysten kautta Maya ja Atte vievät meidät matkalle abstraktin ja konkreettisen välille, luoden fragmenttien mosaiikin, jossa syntyy uusia yhteyksiä.

Kuin kartta toisiaan lähestyviä polkuja, I feel like giving u things herättää assosiaatioita, jotka tanssivat meissä ja muistuttavat siitä, että koti voi löytyä epätodennäköisimmistäkin paikoista.

Koreografia ja esiintyminen: Maya Oliva Ääni: Atte Kantonen

Esitysajat: 5.11. klo 18 6.11. klo 18

Paikka: Bar tÿpo Lintulahdenkatu 3, Helsinki

Liput: Lippujen hinnat ilmoitetaan myöhemmin. Luvassa virvokkeita!