Kiertueohjelmistossamme on yleisö- ja arvostelumenestys Täynnä elämää!

_MG_2872

Energinen musiikkiteatteriesitys

Ratsia-yhtyeensä kanssa kuumana punk-kesänä 1979 pinnalle noussut Jyri Honkavaara (1960-1997) oli yksi uuden aallon lupaavimpia artisteja. Abikeväänään suursuosioon ponnahtaneesta ”Pihtiputaan Clashin” nokkamiehestä piti tulla rock-taivaan kiintotähti, mutta jotain meni pieleen. Soolouran rakentaminen menestyneen bändin hajottua ei ottanut onnistuakseen, ja rock’n roll-elämäntavan tuhoavat puolet ottivat artistista vallan. Muutamassa vuodessa Honkavaara katosi sekä suuren yleisön tietoisuudesta että vanhojen ystäviensä näköpiiristä. Mutta mihin hän oikeastaan katosi? Täynnä elämää on balladi suomirockin Suuresta Tuntemattomasta ja oodi nuoruuden ehdottomuudelle ja viattomuudelle, heränneille toiveille ja koetuille pettymyksille. Kaksi näyttelijää (Tomi Alatalo ja Antti Laukkarinen) esittävät Honkavaaran tarinan näytellen, soittaen ja laulaen. Esityksessä kuullaan Jyri Honkavaaran mm. Ratsia- ja Killer Poodles-yhtyeille kirjoittamia kappaleita sekä harvinaisempaa soolomateriaalia.

Otteita arvosteluista

Täynnä elämää on intohimosta syntynyt esitys. Se on punk-hengellä ja tee-se-itse-asenteella tehty musiikin lävistämä kokonaisuus, jonka katsomossa päät heiluvat, jalat lyövät lattiaa, nauretaan raikuvasti, lauletaan mukana, taputetaan tosissaan ja silmänurkkakin kostuu.
– Eeva Kemppi, Turun Sanomat 6.5.2014

Järjestyshäiriö-yhtyeessä bassoa soittava Tomi Alatalo (laulu, kitara ja koskettimet) sekä Antti Laukkarinen (rummut ja laulu) saivat Täynnä elämää -esityksessä Ratsia-materiaalin elämään kahdestaankin niin, että kylmät väreet kulkivat selkäpiitä pitkin jo aloituksena kuullun Tämä hetki ja tulevaisuuden alkusointujen aikana.
– Mika Penttinen, Sue 13.5.2014

Veikkaan tämäntapaisia livemusiikkia ja teatteria sekoittavia juttuja – musikaali tuntuu tässä kohtaa väärältä sanalta – tulevan jatkossa lisää. Veikkaan myös monien niistä onnistuvan huonommin kuin Perttu Leinosen ohjaama ja Jyrki Pylvään käsikirjoittama Täynnä elämää – Balladi Jyri Honkavaarasta.
– Jussi Niemi, Aamulehti 10.5.2014

Tämä ei ollut mitään eliittiviihdettä, tämä on omanlaisensa kulttuuriteko, ja odotettu sellainen.
– Tarja Kilpeläinen, Hämeen Kaiku 4.5.2014

Tämä on oli ensimmäinen teatteriesitys, jonka tahdissa olisin halunnut tanssia.
– Tuula Viitaniemi, Penkkitaiteilija-blogi 16.9.2014

Täynnä elämää paikkakunnallesi?

Täynnä elämää on kiertänyt Suomea toukokuusta 2014 ja saavuttanut suuren suosion. Esitys on tilattavissa mihin tahansa Suomessa ja ulkomailla.  Jos kiinnostuit ja haluat esityksemme teatteriisi, klubillesi tms., niin ota rohkeasti yhteyttä!

Esitys soveltuu monenlaisiin tiloihin (teatteritilat, rock-klubit, seurojentalot jne.). Tekniset vaatimukset selviävät raiderista.

Pressikuvat löytyvät täältä.

Keikkamyynti ja lisätiedot:
Jyrki Pylväs 040-5104959
jpylvas@gmail.com